ویزای تحصیلی استرالیا پویندگان دانش ملل پارسه متخصص
پویندگان دانش ملل پارسه

ویزای تحصیلی استرالیا

متخصص در امر
آغاز موفقیت
با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
بخش انگلیسی سایت پویندگان دانش ملل پارسه
88379640 21 (98+)
  • ویزای تحصیلی استرالیاتحصیل در مدارس استرالیا
  • تحصیل در استرالیا
  • اقامت تحصیلی استرالیا
  • ادامه تحصیل در استرالیا
  • تحصیل در مدارس استرالیا

ویزای فنی حرفه ای استرالیا

ویزای بخش تحصیل و کارآموزی فنی و حرفه ای(زیرگروه 500)

بواسطه ویزای فنی حرفه ای استرالیا شما می توانید در استرالیا مشغول به تحصیل در دوره تمام وقت آموزش فنی و حرفه ای شوید.

شرایط مورد نیاز:

شما در صورتی می توانید جهت ویزای فنی حرفه ای استرالیا اقدام کنید که در دوره تحصیلی و کارآموزی فنی و حرفه ای ثبت نام کرده باشید و در واقع شما قبل از اقدام جهت ویزای فنی حرفه ای استرالیا بایستی پذیرش تحصیل تمام وقت یک موسسه آموزشی در استرالیا را کسب کرده باشید.
ویزای فنی حرفه ای استرالیا جهت دانش آموزان بین المللی است که قصد تحصیل در استرالیا را داشته و دارای یکی از مدارک ذیل باشند:
•مدرک سطح یک، دو، سه و چهار
•دیپلم VET
•فوق دیپلم VET
•مدرک تحصیلی فنی و حرفه ای
زمانی می توانید جهت ویزای فنی حرفه ای استرالیا اقدام کنید که یکی از موارد زیر شامل حال شما شود:
•درخواست شما جهت ویزای تحصیلی برای اولین بار مطرح شده باشد
•درخواست ویزای تحصیلی بعدی داشته باشید
•یکی از اعضاء خانواده در استرالیا دارای ویزای تحصیلی است و شما قصد پیوستن به او را دارید

بواسطه ویزای فنی حرفه ای استرالیا:

• شما می توانید در استرالیا تحصیل کنید
• اعضاء خانواده شما در صورت داشتن شرایط می توانند شما را در استرالیا همراهی کنند
• از آغاز تحصیلات خود در استرالیا، شما و اعضاء خانواده می توانید در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید
• همسر شما می تواند تا 3 ماه در استرالیا مشغول به تحصیل شود

با داشتن ویزای فنی حرفه ای استرالیا شما می توانید تا پایان دوره خود در استرالیا بمانید.
بواسطه ویزای فنی حرفه ای استرالیا شما می توانید به دفعات به استرالیا عزیمت کنید.
اعضاء خانواده شما که همراه شما در استرالیا هستند تنها تا زمانی می توانند در استرالیا بمانند که شما در استرالیا باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نمایید.

ویزای فنی حرفه ای استرالیا